Tuesday, January 25, 2011

CERITERA CERITA ! HAHA

Posted by IKA ♥ at 7:35 PM
pilih la pilih la 
hi peeps,
HAHAHA AKU MENCI POLIS! TAPI aku suka bila buah hati saya sebut " game on... 10 seconds ......bla bla bla...." ape nth lagi aku tak dapat tangkap..hehe ayat tu dia cakap bila ada game paintball kat tempat dia kerja.. haha ok sambung cerita pasal polis . Hari ni aku hampir hampir kene saman... sebenarnya memang lah salah aku.. tak sedar diri..haha aku punye lesen motor L je tapi aku tampal sticker P. haha naseb baik tak kena saman, tapi kene keluar duit jugak lah kan =.=' aku bagi je polis tu rm10..haha then dia cakap tak cukup! Dia suruh belanja makan kat " ice room" kat section 9,Bangi! OMGGGGGGGG........... Polis tu ngade gatal oh.. aku malas nak ceritakan lebih lanjut sebab boleh memalukan orang lain dan diri aku sendiri. sobsobsob~sedihh tau~~ :( BTW, aku tak sabar nak balik JOHOR BAHRU ! haha skema kan sebut penuh :P Tapi, balik ni macam tak boleh nak enjoy sangat je.. sebab naik cuti je ada TEST 1 subject MGT dgn INS,yang aku tau la, tu belum masuk yang lain..Oleh itu, saya nak khabarkan disini, saya tak berkesempatan untuk update blog kerana busy busy busy busy sangat sangat sangat sangat !!! haha :P


busy aku macam ni ha ! haha


macam ni jugak !

ini semua umpama je :P ok lah, aku busu tak cukup time ni you know! haha bye bye peeps~ 
i love you my muchuk ! :P

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei