Wednesday, January 12, 2011

FUN-FUN-FUN

Posted by IKA ♥ at 5:14 PM
pilih la pilih la 
Hi peeps :)
Hari ni nak cerita pasal hari ni lah..hehe Tadi pagi rasa nye terbangun lewat dari biasa, tapi sampai kat kolej tak la lambat.. First sekali class MGT300.. hari ni ada quiz 1 yang masuk chap 1 & 2.. malam tadi ada la bukak buku sikit..so far boleh jawab tapi ade gak tanye2 orang..hehe :P shhhhh~ Pagi2 lagi, sahabat ku da buat hal.. sakit perut!! haha aku pun terpaksa rela(ceewaaah) temankan dia pergi toilet, ekin pulak pergi cop tempat kita orang dalam class tu.. lepas dd da sudah, kita orang pun masuk class dan terus jawab quiz... time jawab quiz tu, perut dd meragam lagi..haisshhh T_T da dia lambat hantar kertas jawapan.. yang tak boleh bla tu, lepas je hantar dia suh aku teman lagi pergi toilet..haha aku pun merelakan diri sebab macam bosan je dalam class tu, at least keluar boleh placing kan diri.. hahahaha tapi kawan aku ni pulak lame bangat.. lebih 10min ada lah jugak..hehe lepas tu masuk class rilek2 je, lecture terangkan individual assigment pasal IT lebih kurang lah.. class pun abis awal dari biase . ni la yang paling best.. lepas tu pergi cafe untuk makan.. aku nak beli nugget tapi aku tengok bihun aku tergoda!! haha tukar pilihan makanan.. time tengah makan, kiteorang ternampak NURMAS ADIBA dengan USTAZ NOH duduk semeja!! haha saje je nak buat gossip nanti.. padahal dia orang tengah kira buku insurance kite orang.. saje je kacau nak buat fun dalam class...hehe lepas makan terus masuk class LAW, tp lect belum masuk lagi, sebab kiteorang masuk awal.. apa lagi dalam kebosanan aku, dd dengan ekin kacau orang lah.. yang selalu kene anas. Kita orang akan kacau orang tu sampai dia rimas..haha Bile mas masuk je dengan ustaz aku pun cakap 'sweetnye korangg' hehe ustaz da bising2 haha tapi mas tak layan sangat gurauan aku..hampeh eh kau mas!! hehe :P aku macam da ada minat dengan subject LAW ni, harap2 minat ni sampai abis sem..amin~ Lepas abis class kul 12.30, next class pukul 2.. aku,ekin dan dd pergi lobi akademik untuk register club.. kami pilih investment club, aku ajak coz ada senior invite aku.. saje je try..then kami register untuk kelab PRS!! haha Lepas tu nak naik class lepak dalam class je, singgah beli keropok 3 paket RM5 hehe.. makan makan la dalam class, then sayang kite call, tanye buat ape..hehe suka2 :P Mula mula, ada kita 3 orang je dalam class tu, lepas tu anas and the gang pulak masuk. kami pun cari la pasal sikit2 je la. haha penat lah, asik kacau orang je..Aku tak abis abis kene bahan askar dengan dia orang!! naseb baik dd ngn ekin backup..hehe sayangg korangg!! da tu, belajar insurance aku pun tak paham apa yang sir cube sampaikan.. maaf sir !! hehe class ni pun abis awal, sebab sir ada hal ape ntah... apa lagi balik laaaaaa~~

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei