Monday, February 21, 2011

please doakan saye :(

Posted by IKA ♥ at 9:50 PM
pilih la pilih la 
0 comments Links to this post
hi peeps,
HIssss........ sejak dua tiga hari ni rase mcm tak sedap hati lah....Tak tau lah... risau.. :( sebenarnya aku risau pasal............... waaaaaaaaa.............nk nages............ aku ni suka mendesak ke? ape yg aku desak pn aku xtw... xsuke lah cmni....... aku takot dan aku cube nk percaya.. hope xde pape... sbb jjr aku ckp klu lps ni clash mmg aku ni nothing......mintak2 dijauhkan..amin!! korgg doakan la... aku sedihh sgt....... :(

Sunday, February 20, 2011

SaRaNgEhAE

Posted by IKA ♥ at 2:07 PM
pilih la pilih la 
0 comments Links to this post
Hi peeps,
so sad today.. =( Nak dear.......... :(

Friday, February 18, 2011

HEALTH !

Posted by IKA ♥ at 7:40 PM
pilih la pilih la 
0 comments Links to this post
Hi peeps,
OH, pening nye kepala.......... sebab ape? sebab tetiba demam melanda!! UNLIKE! Nak dear :(
 BTW Lega sebab da lepas test Law n Finance.. Alhamdullilah... tak teruk sangat....
Feverrr go away from me!! siyez xlarat da ni..Nak tido dah.. doakan saye sihat :(




HAPPY BIRTHDAY TO YOU
SWEET 20
 Love you cyda :)


Wednesday, February 16, 2011

hoyeh? :P

Posted by IKA ♥ at 12:52 PM
pilih la pilih la 
0 comments Links to this post
Hi peeps,
OH amannye... class Law dan Insurance cancel hari ni... dapat lah kite buat revision untuk test jumaat ni... Wish me luck okeh! Sebenarnya kadang kadang ada benda yang ganggu dalam fikiran ni.. susah lah nak cakap.. cukup untuk bagitau aku takot dia pergi tinggalkan aku for the third time! Dear please don't you ever leave me... because i need you! i want you ! I hope you need me too, you want me too, you love me more than i love you :(  really really hope...sorry dear if kadang2 saya tak percaya awak, sebab saya taknak benda macam dulu jadi balik..Dear this song is for you :





JUST YOU FAEZYI HASIM !
:: Takkan Pernah Ada ::

Dia memang hanya dia 
Ku selalu memikirkannya 
Tak pernah ada habisnya
Benar dia, benar hanya dia 
Ku selalu menginginkannya 
Belaian dari tangannya 
Mungkin hanya dia 
Harta yang paling terindah 
Di perjalanan hidupku 
Sejak derap denyut nadiku 
Mungkin hanya dia 
Indahnya sangat berbeda 
Ku haus merindukannya



Ku ingin kau tahu isi hatiku 
Kaulah yang terakhir dalam hidupku 
Tak ada yang lain hanya kamu 
Tak pernah ada 
Takkan pernah ada



Kuingin kau selalu di pikiranku
Kau yang selalu larut dalam darahku
Tak ada yang lain
Hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada

We Care Each Other 
Our Recipe
I hope this the END of our Love Story
ALL About YOU and ME !
ALL About Faezyi and Atikah !
                                                                      ALL About US  !

Happy Birthday Ibu !

Posted by IKA ♥ at 12:04 PM
pilih la pilih la 
0 comments Links to this post
hi peeps,
14 FEB bitthday ibu saya ! saya hanya dapat membuat panggilan je... saya nyanyikan kat kat ibu 


saya : Happy birthday to you
         Happy birthday to you
         Happy birthday IBU
         Happy birthday to you
        "selamat hari lahir" . Semoga panjang umur !! jangan suke marah marah ye... hehe
ibu   : Terima kasih... ingat tak ingat tadi.... kalau tak degil tak marah lah....hehe
saya : Baiklah, xdegil..haha Ayah beli cake tak ibu?! Ayah bg hadiah ape?? HAAAA
Ibu   : Ibu cakap tak yah beli cake, akak dengan nabila takde kat rumah, nanti semua da ada baru beli ok.. 
          beli yang besar punya! hehe macam dapat la kan... Ayah kau ni kelakar lah...ingat tak hari tu ibu 
          cakap  cabinet tak jadi buat, rupenya ayah main main je, konon konon nak buat suprise lah..
          menjadi la suprise ayah kamu tu..hehe Lawaaaaa tau!! 
saya : wahhh so sweet... haha (smbil gelakk kan ibu giler2) hahahahhahahaaha eleh paip sink 2 betulkan 
         air slow  lah susah nak basuh pinggan !!! (aku complain) haha ok nanti akak balik kite beli cake 
         besarr  punya.... haha tapi kena tanyer banker lah kan...
ibu  : Tadi pagi nabila call, dia macam nak nangis cakap nk keluar tapi dia xberani nak cakap... 
         lepas tu dia tanya akak da beli kan jam belum ???
saya  : Ala, sedihnye bunyi.. akak lum belikan lagi lah...kite share nk x ibu? ala akak xde duit banyak lah..
          (dlm   ati aku sedih, nk nages da ni) sob sob :( -cian adik aku tunggu jam-
ibu   : Nanti lah, tu lah sape suh janji kat dia macam macam.. ibu tau akak beli nanti kan da janji.. 
          tak baik wat   adik macam tu...
saya  : baiklah ibu...ha oklah, nanti apa apa akak call.. ibu tu jaga diri baik baik duk rumah tu... kim salam ayah..cakap kat arif jangan nakal nakal !!! ok assalamualaikum... bubye (gedik2 sikit) HAHA
Ibu   : Ngade2! nympah lah..haha ok nanti ibu pesan.. kamu tu jaga diri leklok ! jgn buat benda
         xsenonoh... solat jangan tinggal....belajar betul betul... w'slm...


Tu lah.... hehe Rindu lah kat family !!! Kesian kat adik adik aku.. nabilah dia masih tak dapat sesuaikan diri dengan sekolah baru.. adik aku yang sorang ni manje banyak tahu!! aku manje sikit je..hehe Akak tau adik boleh ok? kesian kat ayah da banyak abis duit... lagipun kau tu pandai sikit dpd akak, ayah mesti sayang kau lebih...jangan jadi macam akak ni.. kalau nak jadi pun ikot yang baik baik je... seorang hero dalam family aku ialah seorang ni je adik lelaki! Arif.. hero ke? ceh gembeng, penakot..haha dia ni kesian jugak, xde kawan kat rumah tu.. sunyi dia cakap.. yela, dia sorang je laki kan... sebab tu kawan2 dia selalu datang rumah main game same.. sorry lah Akak busy tak dapat balik bulan ni :( minggu ni akak ada test, minggu dpn pun ada....(rs sebak ) sob sob 


Monday, February 14, 2011

=) :) :D :P

Posted by IKA ♥ at 5:09 PM
pilih la pilih la 
0 comments Links to this post
Hi peeps,
MAAF saya sibuk sejak menjak ni.. jumaat ni ada dua tough paper iaitu Finance dan Law . Wish me LUCK ! love and miss you too Faezyi Hasim..muah2 =) Ku ingin kau tahu kau selalu milikku :P
p/s : THE BEST MEMORIES of last weekend |saya bawak motor, dia duduk belakang membebel macam makcik . Kami naik V100 kaler biru~ so sweet! HAHAPijot Dylan is makcik :P Love you more!!



Wednesday, February 9, 2011

GTH!

Posted by IKA ♥ at 6:57 PM
pilih la pilih la 
0 comments Links to this post
Hi peeps,
HEY HEY !! you YESS YOU BITCH ! What do u want from my Darling ! nak mecet2 tanya kat mana lah~ SEBOK !!! SAYE marah sbb awk EXGF..if friend it doesnt matter... btw i love you faezyi~ :)

Sunday, February 6, 2011

AHAD yang bosan!

Posted by IKA ♥ at 3:22 PM
pilih la pilih la 
0 comments Links to this post
hi peeps,
whoahhhhhhh.... lame tak update!! sebab rajin sangat oh..hehe Now dah kat bangi~ Faezyi Hasim ! IMISSEDYOU :P Baru je lepas call tadi~ heeeeeeeeee :D keje leklok muchuk!! cyunk awk! haha kepada ekin dan dd, cepatlah pulang kerana saya sangat bosan!! Tamat sudah cuti mid term sem(btl ke?) hehe cuti lebih kurang 9 hari... totally besttt gileeeerrrr ~ mana tak, jalan je.. jumpe kawan kawan lah, palingg best hari jumaat
(4/2/2011)....Segalanya di minda ku~ dah la, dah habis cuti da pun... Kenapa hari ni rasa tak bersemangat ek? haiyaaa nak kate xmandi dah mandi dah... ape ape je lah, tetapi hari ni tetibe rasa "AKU MENANG!!!!! " haha woootwoot* Aneh aneh je aku ni..HAHA Alaaaaaaaa esok da start classsssss~ malasnyeeee tapi kena rajin!!
Dah lah, nak sambung tengok dvd :: Marry me Mary :: bubye! :P

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei