Sunday, February 6, 2011

AHAD yang bosan!

Posted by IKA ♥ at 3:22 PM
pilih la pilih la 
hi peeps,
whoahhhhhhh.... lame tak update!! sebab rajin sangat oh..hehe Now dah kat bangi~ Faezyi Hasim ! IMISSEDYOU :P Baru je lepas call tadi~ heeeeeeeeee :D keje leklok muchuk!! cyunk awk! haha kepada ekin dan dd, cepatlah pulang kerana saya sangat bosan!! Tamat sudah cuti mid term sem(btl ke?) hehe cuti lebih kurang 9 hari... totally besttt gileeeerrrr ~ mana tak, jalan je.. jumpe kawan kawan lah, palingg best hari jumaat
(4/2/2011)....Segalanya di minda ku~ dah la, dah habis cuti da pun... Kenapa hari ni rasa tak bersemangat ek? haiyaaa nak kate xmandi dah mandi dah... ape ape je lah, tetapi hari ni tetibe rasa "AKU MENANG!!!!! " haha woootwoot* Aneh aneh je aku ni..HAHA Alaaaaaaaa esok da start classsssss~ malasnyeeee tapi kena rajin!!
Dah lah, nak sambung tengok dvd :: Marry me Mary :: bubye! :P

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei