Friday, January 14, 2011

sadness and HAPPINESS :P

Posted by IKA ♥ at 7:25 PM
pilih la pilih la 
Hi peeps,
YES !! memang saya tak suka kalau saya call awak tak angkat !! saya tak suka kalau awak terus letak call saya macam tu je !! sampai hati tau awak buat macam ni.. sedih tahu !! haha , hari yang ke 13 baru jadi perkara macam ni, hope lepas ni tak berulang lagi :) saat ni pulak rasa tak sedap badan...Rasa tengah mengalami proses nak demam =.= benci lah~ tapi apa apa pun kita kena bersyukur. Bila kita dapat sesuatu penyakit tu maksudnya, ALLAH s.w.t sayangkan kita. Oleh itu, sekarang ni saya di uji..(bedasarkan ilmu agama sikit2 yang ada dalam dada nih ) heee :D Dan saat ni jugak lah rasa macam nak makan 'a slice of cake'


NAK CAKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haishh KEMPUNAN gak aku...hehe ^^  tak pe, esok nak ngedate dengan TIEA IBRAHIM . Nak pergi ke Berjaya Time Square (TS) . Plan nak manjakan diri dengan manicure and pedicure and massages sikit sikit . Haha  


MOOD : EXCITED !! :D


0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei