Saturday, January 22, 2011

BANYAK SANGAT NAK CERITA SANGAT BANYAK ! HAHA

Posted by IKA ♥ at 7:08 PM
pilih la pilih la 
HI peeps,
heeeee... tak banyak mana pon...selalu ada story tapi malas nak type lagipun lately ni busy banyak sikit..haha nak tahu busy ape? busy tidor lah...haha :D HAHA alkisah, sedih, sebab tak jadi date dengan tiea hari tu.. tetiba dia ada hal, dan aku lak kureng sihat =.=  i love my friends..haha tetiba tak? :P Alahai, ape mood aku sekarang ni sedang merindui someone :) arghhhhhh aku nak jerit!!!! haha macam nak mati rasa !! eeeeeeee!!!!!!!! haha apelah aku ni.. by the way wednesday-saturday is the best memories. i love you more lah sayang..! ha korang dah tengok tak cerita khurafat? "perjanjian antara syaitan"! HAHA TAK SERAM PON!!*kata lawan* awesome bebeh.. boleh tengok, 2 thumb up la babe.. cerita dia macam ni.aku pendekkan lah .. alkisah Kisah haha bermula dengan Johan, seorang pemuda yang bekerja sebagai Pembantu Hospital. Sudah berkahwin dan mempunyai seorang isteri bernama Aishah. Pasangan ini diawal perkahwinan hidup aman dan bahagia namun tanpa disangka trauma melanda dipertangahan jalan. Mereka sering diganggu oleh lembaga aneh. Bermacam-macam usaha telah dilakukan namun gangguan itu tetap berterusan. Ini amat menakutkan mereka lebih-lebih lagi Johan. Kehadiran seorang perempuan tua misteri … ditambah dengan munculnya bekas teman wanita Johan bernama Anna yang bersiakp pelik dan menakutkan menambahkan lagi episod trauma pasangan ini…
Anna sentiasa menganggu Johan walaupun ketika Johan bersama Aishah. Ini menyebabkan Johan bertambah runsing. Tidak lama selepas itu Anna ditemui mati bunuh diri dengan mayatnya tergantung. Kematian Anna adalah kemuncaknya perkara-perkara aneh yang berlaku dalam hidup Johan. Bayangan Anna mula menganggu Johan mahupun Aishah. Hidup Johan semakin tertekan. Setelah diasak pelbagai kejadian aneh akhirnya barulah terungkap segala misteri. Johan akhirnya akur dengan kesilapan silamnya… perbuatan Khurafat yang diamalkan kini menuntut haknya dan Johan terpaksa membayarnya dengan harga yang amat tinggi. johan ni mennggal dunia.. kesian isteri dia.. pengajaran nya, janganlah kita menyekutukan allah ye kawan kawan :P 
ha,part yang cannot go dalam cite ni time johan nk tunaikan hajat mak anna supaya bawak balik mayat ke rumah.. tetiba diorang excident, johan boleh plak agkat dukung mayat tu berlari kt hutan, dah tu siap mayat tu jatuh tergolek!! oh risau aku tengok cite tu..haha lagi satu, kebiasaannya cerita hantu yang malaysia buat jangan pandang belakang means "hantu datang dari arah belakang" tapi dalam muvie ni hantu dia muncul bila pandang kiri pandang kanan papp hantu kat atas..opocot terkejut! haha paling best sebab tengok bersama dengan my gula gula hati(my sweetheart) :P hehe dear semakin hari semakin sayang lah kat kamu~hari ni on on je fb ada notification Pijot Dylan tagged you in a post. ! haha dia tag Nur Atikah Kamarudin.....love you more lah.....! haha :P tu video lagu L-O-V-E by Nat King Cole . ni lyric dia !
L-O-V-E (Nat King Cole)
L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you can adore
Love is all that I can give to you
Love is more than just a game for two
Two in love can make it
Take my heart and please don't break it
Love was made for me and you
L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you can adore
Love is all that I can give to you
Love is more than just a game for two
Two in love can make it
Take my heart and please don't break it
Love was made for me and you
Love was made for me and you
Love was made for me and you
so sweet :P love you faezyi hasim!

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei