Monday, January 3, 2011

♥ 2011 ♥

Posted by IKA ♥ at 9:39 PM
pilih la pilih la 
♥HARIni class da start


malam tadi aku telah set alarm pukul7am ye kawan-kawan.. kesudahannya HAHAHAHAHAHA pukul9am br bangun =p
dengan ekin skali, so kami decide pergi class pkul11..ok sambung tidur! Tapi sebelum tu, da plan kejut faezyi♥ tp da kejut lambat..hehe sorry dear ! ♥ ok lepas call sambung tidur...eh bangun bangun da pukul 11am..alamakk terlepas class seh..hujung hujung hari ini tak payah ke class, ala hari first..lek lu..kan kan..hehe lepas tu, pergi warta, aku nak bayar bil Maxis Broadband...dah balik tu, boring gilaa.. ekin rasa nk pergi jogging, then ajak lah haji anas..hehe :P sorry nas :) sekali anas semangat siot, siap pakai kasut dengan stokin..kiteorang pakai sliper je..hahaha last2 anas jog sorang2 :P lepas tu aku pun bersiar2 dengan ekin kat tasik cempaka 2.. alahai makin kotor tasik tu..
then balik.. tulah activities aku hari ni.. da balik just on call dengan buah hati..hehe :P DEAR, saya selalu terbayang..kalaulah bahagia tu milik kita, akan saya pelihara dan menjaganya sebaik mungkin agar 'peristiwa' yang sama takkan berulang lagi ! I LOVE YOU SAYANG !
please don't leave me............ Entahlah, sometimes aku rasa macam aku ni nothing, aku takut akan hampakan dia,aku rasa aku xperfect....Ya Allah mungkin aku takut kehilangan dia kot.. Ya Allah, kuatkan lah hati ini , jangan lah ada prasangka buruk. Amin. 


Manisnya pertemuan Pahitnya perpisahan Indahnya percintaan heeeEE :D



0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei