Wednesday, February 16, 2011

hoyeh? :P

Posted by IKA ♥ at 12:52 PM
pilih la pilih la 
Hi peeps,
OH amannye... class Law dan Insurance cancel hari ni... dapat lah kite buat revision untuk test jumaat ni... Wish me luck okeh! Sebenarnya kadang kadang ada benda yang ganggu dalam fikiran ni.. susah lah nak cakap.. cukup untuk bagitau aku takot dia pergi tinggalkan aku for the third time! Dear please don't you ever leave me... because i need you! i want you ! I hope you need me too, you want me too, you love me more than i love you :(  really really hope...sorry dear if kadang2 saya tak percaya awak, sebab saya taknak benda macam dulu jadi balik..Dear this song is for you :





JUST YOU FAEZYI HASIM !
:: Takkan Pernah Ada ::

Dia memang hanya dia 
Ku selalu memikirkannya 
Tak pernah ada habisnya
Benar dia, benar hanya dia 
Ku selalu menginginkannya 
Belaian dari tangannya 
Mungkin hanya dia 
Harta yang paling terindah 
Di perjalanan hidupku 
Sejak derap denyut nadiku 
Mungkin hanya dia 
Indahnya sangat berbeda 
Ku haus merindukannya



Ku ingin kau tahu isi hatiku 
Kaulah yang terakhir dalam hidupku 
Tak ada yang lain hanya kamu 
Tak pernah ada 
Takkan pernah ada



Kuingin kau selalu di pikiranku
Kau yang selalu larut dalam darahku
Tak ada yang lain
Hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada

We Care Each Other 
Our Recipe
I hope this the END of our Love Story
ALL About YOU and ME !
ALL About Faezyi and Atikah !
                                                                      ALL About US  !

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei