Thursday, November 11, 2010

TAK BAIK ~

Posted by IKA ♥ at 8:27 PM
pilih la pilih la 
Salam ..
HAAA ni ada satu story sikit nak cerita. tentang pagi pagi tadi aroun 1am-6am . HAHA Aku, ekin,
anas dan ayin . Biasa kita orang jalan jalan naik kereta anas, tapi semalam kita sume naik motor konon konon rempit lah.. hehe just jalan kat putrajaya je.. tengah bawak motor tu , tiba tiba ayin macam 
teragak agak nak berhenti ke tak , sebab trafic light MERAH ! Ayin jalan, ekin pun TERFOLLOW..
hehe Lepas tu , TIN TIN.......... matikan enjin..POLIS DAAAAA~~ HAHA

Korang nak mati ke?? sorry bang.. saya tak salah, saya ikut dia je. Abs klu dia mati kau pun mati la?

haha tau x, Putrajaya punya trafic light project 10 juta! kenapa korang langgar? keluarkan ic , lesen !

sapa Azrin , Anas , ekin dan aku ? haha Ni bkn motor curi bang, motor sendri.. Anis sape? hah? 

anas tertukar ic ke ngn kembar ke? rupenya nama abg ekin..haha kaMI janji xbuat lagi..

tolong la bang, kami student , xde duit.. HAHA kau ni dulu pidato ke ekin? tolong la bang,

lpskn kami.. yela2, lain kali jgn wt lg.. tq abg, bwk kete baik2.. AMBOI2 ckp org.hahaha

pengajaran : JGN langgar trafic light kt putra. Selamat rm300.. wink2 =p

Tu lah.. hehe kelakar betul.. yela kat putrajaya kawasan yang penuh dengan cctv.. ala lagipun da malam takkan nak tunggu sampai hijau..hehe Lepas tu kami lepak di jambatan . Biasa lah bercerita cerita . sampai penat . Ayin dengan anas nak tengok bola lepas tu , aku dan ekin follow je . Pergi kat mamak yang berdekatan kat section 7 . Lepas tu , kita orang pon balik.. HEHE
TAPI , lepas aku bangun tidur tetiba aku rasa stress !
kenapa hari ni aku rasa stress ? stress ? stress ! nak tahu sebab apa ?
bukan sebab last paper esok. Sebab aku tak pergi usha berapa harga nak bawak balik motor,
sebab aku tak pergi beli ticket balik kampung lagi , sebab aku tak tahu apa nak buat esok
lepas exam ,sebab aku tak tahu bile aku nak balik, sebab aku tak tahu nak balik dengan siapa nanti !
ya allah, tolonglah permudah kan hari ku . Thats ALL..

P/S : wish me luck for the last paper tomorrow :)

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei