Monday, November 8, 2010

:: Melalui hari hari yang sepi ::

Posted by IKA ♥ at 3:55 AM
pilih la pilih la 
hari hari buat benda yang sama . Bangun pagi , mandi , makan , kadang2 belajar kadang2 tak!! HAHA YELA, MELALUI HARI HARI SINGLE BERSAMA KAWAN KAWAN . I LOVE my friends :) thanks coz stay with me.. thanks coz support me.. baik dari segi nasihat dan pelajaran . credit to ekin n didi.. banyak sgt membantu :) aku sayang kau tau smpai mati  =p hope we'll be friends forever.. sekarang ni aku masih dalam minggu final exam.. lol~ stress la jugak.. lagi lagi tadi paper eco.. perghhh susahh la weh.. aku dah study pun susah , tapi dah buat yang terbaik la.. cuma berserah pada takdir.. wink2.. Dan hari ni jugak aku da remove si dia dari friends.. sebab aku tak nak sakit. cukuplah selama ni penderitaan yang aku tanggung. cewaaahhh..
Aku tak ada buat salah, tapi aku tetap tak paham kenapa hubungan putus di tengah jalan. Alasan dia aku tak percaya? maybe, tapi secara logik dan secara matang itu bukanlah jawapan atau alasan yang baik untuk putus.. Betul x?? kan? urm, awak, saya masih lagi dalam proses untuk melupakan awak. masuk hari ini da 16 hari oh aku single.. haha boleh je hidup. sebenarnya sometimes sunyi la jugak, bila tengok kawan kawan ada couple..hehe Tapi, bile ada yang nak message dengan aku, aku malas pulak nak reply.. haha kesian.. tak tahu lah sebab aku tak de la hadap sangat dengan lelaki ni.. entah la weh, da malas la nk fikir.. Tapi kalau ada yang nak hahaha.. korgg pikir la sndri.. kan kan? :D kepada kawan kawan aku yang masih bercouple, aku doakan hubungan korang sume kekal ye :)

gud nyte everybody =.=

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei