Sunday, November 14, 2010

HANG OUT AFTER FINAL ~

Posted by IKA ♥ at 12:10 PM
pilih la pilih la 
hi peeps !!!! wink wink =p hehe oh apa yang aku dan kawan kawan buat agak agak korang?
kitaorang pergi SUNWAY LAGOON.. urm, 1st time pergi.. tu pun last minutes... mcm ni cerita dia,
Hari jumaat malam, anas call aku tanya da balik jb ke? aku pun cakap belum.. then ajak pergi follow diorang sunway hari sabtu.. Aku macam berat hati nak pergi.. Tapi aku pergi jugak last last sebab hari sabtu tu ekin da balik melaka pagi , dd pulak keluar dengan gjoy.. so, aku sorang kat rumah..Tiba masa yang dinantikan..
eh cop2.. ada 1 perkara da buat stress aku hilang ! pasal motor..heeee :D aku da berjaya hantar kat post laju.. semuanya rm132.. student price :) rasa lega jugak lah kan.. ok sambung balik .. lepas hantar motor pergi beli ticket akim, lepas tu kitaorang sarapan ramai ramai . LEPAS tu aku naik kereta anas dengan akim.. kiteorang pun gerak sunway.. lepas tu sampai lah.. haish penat lah nak tulis apa yang berlaku. BUT HAPPY+BEST !
tu je yang mampu aku ucapkan..hehe Lepas tu sebelun balik kami semua makan kat mamak..Lepas makan , aku anas dengan akim kiteorang pergi bukit permai ! Sangat lawa!! lebih cantik view dia daripada bukit ampang.. lepas tu ada bunga api !! aku suka !! tapi tak dapat tengok sangat sebab time kiteorang turun makan laa baru nk keluar bunga api tuh..haishhh -_____- ! lepas tu hujan macam renyai renyai.. kiteorang naik lepak kat playground~ borak borak kosong :) then, kami pergi dataran merdeka! dah lame gileeee tak pergi.. seronok ! lepas tu datang kene time.. DUTA buat performance~ memang best la kan. lagu penutup pulak tajuk dia 'cerita antara kita ' . Apa kene lagu tuh? HAHA jeng jeng jeng hanya orang tertentu je paham. tak boleh nak cerita coz RAHSIA ~ :) Lepas tu lepak mamak lagi.. kaya betul lah mamak kat malaysia eh! hehe sampai pukul 12 lebih masing masing da mengantok =.= yela mana xpenat , pagi bangun da awal gila, yela nak hantar motor kan pagi tu..lepas tu balik. Ni aku tengah kemas bilik , kejap lagi nak balik jb ! yess.. rindu gileee kat family ! sumpah ! alhamdullilah rezeki aku murah sejak menjak ni. aku da dapat kerja dengan maxis :) oklah, sampai sini je, aku nak mengemas , bubye peeps !

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei