Tuesday, March 1, 2011

Happy!

Posted by IKA ♥ at 5:00 PM
pilih la pilih la 
Hi peeps,
Saya makin malas nak update! HAHA Tapi nak jugak!! Tapi kan tengok header 2? haa ni time form 3! saje je nk guna :P HAHA Sekarang rasa aman oh, test 1 sume dah settle.. tapi tinggal assigment je berlambak.. 1 hape tak buat lagi macam mane ni!!! HAHA saya sangat seronok sejak menjak ni... heee :D Malam ni ada ngedate dengan ekin dan dd... Malam ni nak makan western almaklum Duit pnjaman da masuk... jgn jelesss...GTG... daaaa~ :P

p/s I LOVE YOU FAEZYI HASIM! Sayang kite sampi bila bila okeh! pinky promise..wink2 :)

0 comments:

Post a Comment

 

A LITTLE LOVE Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei